Växjö – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö på bortaplan kontra på hemmaplan, kan upplevas som olika klubbar den här säsongen. Klubbens bristande bortaspel, kan fälla smålänningarna i slutspelet. De öppnade matchserien med 6-2 seger och i Scandinavium senast så blev det förlust med 4-2. Lakers gjorde emellertid en godkänd insats. Nu spelas matchen, återigen i Vida Arena. Hemmalaget har varit urstarka här under säsongen.

Frölunda vann inte bara matchen senast utan laget kvitterade också matchserien till 1-1, en välbehövlig seger då det hade blivit en tuff uppförsbacke annars. Positivt var att Lasse Johansson såg bättre ut igen, och det kommer krävas en riktigt bra målvaktsspel om de ska kunna utmana Växjö i Vida Arena. Lagets defensiv är inte lika bra som Växjös och offensiven kommer behöva slita ordentligt ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ betsson.

  • Match: Växjö – Frölunda
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 2,00 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar