Örebro – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro hade chansen att skaffa ett guldläge i matchserien senast, men Närkelaget blev nollade och föll tillslut med 3-0. Skellefteå var samtidigt klart bättre än i lagets inledande två matcher. Ikväll spelar man återigen i Behrn Arena, vilket naturligtvis gynnar Örebro eftersom klubben är svårspelade på hemmais. Förlusten nu senast kan emellertid innebära frustration för greppet om denna matchserie.

Skellefteå tog en nödvändig seger senast. Laget gjorde också en stabil match, där både defensiven och Söderström såg bra ut. Och för första gången i denna matchserie hittade Skellefteå ett sätt att ha koll på Örebros offensiv. Nu är det bortaplan och det kommer bli en tuffare match än senast, så det gäller att vara förberedda. Jämför man trupperna så är dock Skellefteå ett starkare lag.

Jag spelar på raka tvåan till 2,65 @ bet365.

  • Match: Örebro – Skellefteå
  • Spel: Skellefteå (2)
  • Odds: 2,65 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 7/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar