Örebro – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro rivstartade med två raka segrar i matchserien, och Närkeklubben pressade Skellefteå ordentligt. Dessvärre har resan varit tyngre under dess senaste matcher och efter Örebros tuffa förlust på övertid senast, har hemmalaget därmed, torskat tre raka matcher. Detta innebär, att hemmalaget riskerar att missa finalspelet här. Frågan är frågan hur mentalt starka man är ikväll.

Skellefteå tog hem den viktiga game 5 senast där man var riktigt bra i förlängningen, och matchvinnare blev Pudas som skickade in det avgörande målet. Efter att man vänt på matchserien har man nu läge att spela till sig en finalplats, och jag räknar med en ny bra insats här då en game 7 på hemmais knappast är vad man önskar. Gästerna har dessutom en stekhet målvakt, Linus Söderström.

Jag spelar på Skellefteå Draw No Bet till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Örebro – Skellefteå
  • Spel: Skellefteå DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:30, 11/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar