Norrköping – Värnamo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping imponerade borta mot AIK senast (0-3). Östgötarna skapade en uppsjö av vassa målchanser och deras offensiv presterade naturligtvis. Christoffer Nyman prickade in första målet för säsongen, och Arnor Sigurdsson, fortsatte att övertyga. Det blir viktigt för Norrköping att få igång Nyman, som har varit skadedrabbad och inte riktigt har kunnat matcha förväntningarna i fjol.

Värnamo stod för en mycket överraskande stark säsong som nykomling under fjolåret. Laget har tappat skyttekungen Marcus Antonsson och ett par andra bärande spelare. Dock har man hittat Gustav Engvall som ersättare på topp, men hittills har de inte sett lika vassa ut offensivt som man kanske hade kunnat tro. I dess två öppningsmatcher är det bara Blåvitts Marcus Berg som gjort mål för Värnamo.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Norrköping – Värnamo
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 16/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar