Norrköping – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping har bjudit på underhållning den här säsongen. Östgötarna har alltjämt producerat mycket mål, men haft svårt att täppa igen. Norrköping borde rimligtvis inte gå mållösa, med offensiven som de besitter. Samtidigt släpper hemmalaget in mycket mål och detta kan naturligtvis var en nackdel när AIK är formstarka. Peking besegrade Varberg senast (1-3). Senaste hemmavinsten kom emellertid i juli.

AIK har höjt sig rejält efter en katastrofal första halva av säsongen. Ett tag var gästerna ända nere under nedflyttningsstrecket och krigade, men det har äntligen vänt för laget och nu ligger man på tiondeplats. Inför mötet mot Norrköping har AIK noterats för fyra raka vinster, där motståndet hetat Hammarby, Mjällby, Östersund och IFK Göteborg. Norrköping får alltså en utmaning ikväll.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,78 @ NordicBet.

  • Match: Norrköping – AIK
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,78 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar