Norrköping – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Norrköping har riktigt bra form just nu med 13 raka utan förlust. Senaste matcherna har man gjort det bra, först slog man Malmö hemma med 3-1. Sedan dubbelmöte mot serieledaren Göteborg där man spelade 0-0 borta för att sen kryssa även hemma, 2-2 då. Sen vad det dags för bortamatch mot Hammarby inför storpublik, där man fick sitt mål och försvarade sig riktigt bra matchen ut. Norrköping har gjort minst 2 mål i 6 av 9 hemmamatcher.

AIK har som vi alla vet gått oerhört bra på hemmaplan där man öst in mål, men även släppt in mål. Senast gjorde man allsvenskans bästa halvlek och krossade Elfsborg med 4-0, men i andra så kom bortalaget tillbaka och gjorde 2 mål med bud på fler. Sen hade man en tung match i torsdags mot grekiska Atromitos som man förlorade med 1-3 på hemmaplan. Senast man hade bortamatch i Allsvenskan förlorade man mot Helsingborg med 3-1. Nu ska man alltså möta ett formstarkt Norrköping som ligger 5 poäng före och har vittring på serieledningen. Sen har man har gått vidare i Europa League och haft 2 stycken dubbelmöten och nu i torsdags mötte man som sagt Atromitos. Väldigt mycket matcher för AIK just nu och någon gång måste sega ben komma smygande.

Jag spelar Norrköping över 1.5 mål till oddset 1.88 Insatsen är något över medel.

  • Match: Norrköping – AIK
  • Spel: Norrköping över 1.5 mål
  • Odds: 1.88 @ betsson
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar