AIK – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK hittas på fjärdeplatsen i Allsvenskan och krigar först och främst om platserna till Europa. Upp till Peking på andraplatsen, skiljer för tillfället bara två poäng och en hemmavinst skulle innebära en fördel för Gnaget i tabellen. Solnaiterna kunde kryssa och spela mållöst borta mot bosniska Željezničar i första mötet av Europa League-kvalet. Gnaget är målsnåla framåt, men försvarsspelet fungerar utmärkt.

Norrköping innehar andraplatsen i tabellen. Laget har två raka förluster i Allsvenskan mot Örebro och Elfsborg. Även Peking kommer från Europa League-kval, där man besegrade litauiska Trakai med uddamålet, 2-1, på hemmaplan. På sistone har anfallsspelet fått en törn. Oerhört ineffektivt mot både Trakai och Elfsborg. Defensiven är svajig, men så uddlösa som AIK är borde målen vara en bit borta.

Jag spelar på under 2,5 mål i matchen till 1,88 @ bet365.

  • Match: AIK – Norrköping
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 16/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar