Norrköping – Gefle

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Norrköping hade fyra pinnar på de två första matcherna – och nu har man två raka förluster. IFK stod för en stark start med oavgjort mot Örebro i premiären och en 3-0-vinst borta mot Halmstad. Nu, när den tredje måndagsmatchen i följd väntar, har man förlorat med förkrossande 0-4 mot titelaspiranten och 1-3 mot Helsingborg.Funnits tendenser i offensiven i alla matcherna medan försvarsspelet under perioder varit fullt katastrofalt och att nollan hölls mot Halmstad var med en hel del tur. Man har inte heller chansen att flytta runt på positionerna i försvarslinjen då Andreas Hadenius, Adnan Kojic och Cristopher Meneses saknas.

Gefle tvingades kvala sig kvar i högstadivisionen förra året och man inledde de två första matcherna med att vinna. man vann båda med 2-0, därefter kom en väntad förlust borta mot AIK (1-3) och nu senast blev det mållöst hemma mot Halmstad – en match som borde vunnits. Skottstatistiken slutade 20-6, hörnorna 20-3 och bollinnehavet 58-42%. Rejält med oflyt att en boll inte passerade mållinjen. Gefle trivs med att motståndarna är spelförande och när ett IFK ur form och med uselt försvarsspel ska pressa upp positionerna och föra dansen, då kommer bortalaget utan tvekan få sina chanser att pryda målprotokollet.

Gefle mål innan 75:00 spelade spelas till 1,83 hos bet365.

  • Match: Norrköping – Gefle
  • Spel: Gefle mål innan 75:00
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 27/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar