Djurgården – Norrköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Djurgården såg riktigt trubbiga ut i säsongsinledningen, men har numera fått fart på sitt offensiva spel. Värvningen av Gustav Engvall har hjälpt till mycket att rätta till just den biten. Djurgården tog en viktig 0-1-seger borta mot Halmstads senast. Othman El Kabir missar matchen för laget. Djurgårdens yttermittfältare har dragit på sig en avstängning efter tre matcher.

Norrköping har inledningsvis tagit nio poäng. Man har två raka vinster och spelövertaget syns inte minst i hörnstatistiken, där Norrköping legat över fem hörnor i samtliga matcher så här långt. Det säger en del om var på planen spelet bedrivs. Norrköping har haft lite svårt på Tele2 Arena tidigare och vilka som ska vara favoriter här känns inte helt givet. Jag tror dock att Peking fortsätter sin hörnproduktion.

Jag spelar på Norrköping över 4,5 hörnor till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Norrköping
  • Spel: Norrköping över 4,5 hörnor
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 1/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar