Norrköping – Djurgården

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

VM är över, men misströsta inte. Under måndagen har vi det allsvenska mötet mellan Norrköping och Djurgården att se framemot.

Trots ett tidigt 2-0-underläge lyckades Peking hämtade in poäng mot Örebro i den allsvenska omstarten. Själva insatsen var knappast någonting att hänga i julgranen. Statistiken på Nya Parken är 3-1-2 och arenan är knappast den poängko man velat att det ska vara.

Exdjurgårdaren Alhaji Kamara blev utvisade senast och bjöd på en spektakulär reaktion. Detta innebär att han missar matchen mot sin gamla klubb och IFK är ett anfallsvapen fattigare. Även Djurgården kryssade senast. 1-1 blev det mot Elfsborg på Tele2 Arena – och visst var det med mersmak. ”Vytas” fick spela mittback i och med spelarförlusten av Daniel Amartey. Han stod för en klart godkänd match. Stockholmarna är fjärde bäst i Allsvenskan på bortaplan med en statistik på 2-4-1. Andreas Johansson är skadad, men hans frånvaro borde faktiskt kunna bli en vitamininjektion. Han har, som bekant, inte varit speciellt pigg på sistone.

Norrköping är inte ett lag för den övre tabellhalvan, är min bestämda känsla. Tror vi kommer få se dem falla längre ner, ju längre säsongen lider. I Djurgården finns massvis av potential för en bättre placering. Insatsen mot Elfsborg visar att formen är på gång.

Nu är kryssrisken rätt stor. DIF spelar oavgjort osunt ofta, inte minst på bortaplan. Därför vågar vi oss inte på den raka tvåan. Nu får vi dubbla degen på tvåan draw no bet. Det är bara att nicka nöjt och skicka in polletterna.

  • Match: Norrköping – Djurgården
  • Spel: Djurgården (DnB)
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar