Norrköping – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping ångar på i Allsvenskan och har nu petat ner Malmö FF från toppen av ligan sedan ett par veckor tillbaka. Tappen av spelare och ledare har inte varit tillräckliga för att sätta laget ur balans och Jens Gustafssons mannar är nu knappa favoriter i striden om titeln. IFK har ett fantastiskt facit på hemmaplan (9-2-0) och laget spelar med mycket självförtroende.

Djurgården hade en fantastisk start på förra veckan genom att besegra Malmö med 3-1. Dock föll man med 0-3 i hemmaderbyt mot AIK. Det skiljer hela sex pinnar ner till kvalplatsen med så lite som sju matcher kvar och laget bör vara mindre oroliga för att inte säkra kontraktet. I denna match ska man dock inte ha mycket att säga till om och spelet på bortaplan har inte varit imponerande denna säsongen med 8 förluster på 11 matcher.

Jag spelar på Norrköping -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – Djurgården
  • Speltips: Norrköping -0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar