AIK – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

AIK spelade oavgjort mot Häcken i en träningsmatch under uppehållet. Solnaiterna hade i princip fullt manskap, men valde att rotera. Per Karlsson, Sebastian Larsson och Tarik Elyounoussi började vid sidan av. Alla dessa hade under uppehållet, varit iväg på landslagssamlingar. Gnaget har varit starka under de tolv första matcherna på säsongen. De innehar tredjeplatsen och Tarik Elyounoussi är het.

Norrköping gästar Friends Arena under tisdagen, ett motstånd som AIK på hemmaplan haft det hyfsat lätt för. AIK är väldigt hemmastarka och står på noll förluster mot Norrköping om man ser till de senaste tre hemmamatcherna. Norrköping är självklart erkänt ett mycket bra lag, då man har en mycket fin och bred trupp på pappret. Frågan är om man kommer upp i samma nivå som AIK brukar göra.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ betsafe.

  • Match: AIK – Norrköping
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 2,10 @ betsafe
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/6