Norrköping – AIK

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norrköping torskade med 3-1 i deras premiär borta mot nykomlingen Helsingborg. Egentligen var det aldrig något snack om saken. Hemmalaget var klart bättre, dem bjöd på en ruskigt underhållande och stark offensiv fotboll. Norrköping jagade på i andra halvlek, men i ärlighetens namn såg östgötarnas offensiv mycket kraftlös ut. Dessutom imponerad knappast defensiven som lämnade en del att önska.

AIK:s premiär blev en mållös historia hemma mot Östersund, dock är det inget snack om att 08:orna var det bättre laget sett till matchen i sin helhet. Gnaget låg på rejält för en seger i den andra halvleken, men de glasklara målchanserna uteblev. Spelmässigt stod man dock för en imponerande insats som också överträffade förväntningarna. Tror att gästerna kommer spela mycket på omställningar här.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,50 @ betway.

  • Match: Norrköping – AIK
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,50 @ betway
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/4
SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!