Norrköping – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping innehar andraplatsen i Allsvenskan. Laget förlorade i senaste matchen borta mot Örebro. Peking gjorde emellertid en okej match, där individuella misstag i backlinjen och psykologiskt jobbiga mål var helt avgörande för att laget förlorade. Norrköping har efter matchen varit och mött Prishtina i returen av Europa League. Peking passade på att rotera spelare och vann säkert med 1-0.

Elfsborg placerar sig på niondeplatsen i tabellen. Laget fick bara 1-1 senast borta mot Halmstad. En match med ganska mycket chanser och jämnt spel. Båda lagen skapade några högkvalitativa chanser i andra halvlek så vilket som helst av lagen kunde vunnit, man får säga att oavgjort var rättvist. Jag har svårt att se Peking förlora hemma mot Elfsborg, man är ett mycket bättre lag i grunden.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ William Hill.

  • Match: Norrköping – Elfsborg
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,95 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 9/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar