Hammarby – Varberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby inledde denna säsongen med hemmaseger mot Degerfors. Sedan dess har stockholmslaget, förlorat två raka matcher (Häcken och AIK). Bajen är betydligt starkare på hemmaplan. Hisingelaget var bättre och i derbyt förra omgången hade Bajen egentligen ingenting. Efteråt har det varit mycket snack. Nu skall Hammarby ta nya tag. Idag blir en passande uppgift som väntar under lördag.

Varberg hade två tuffa matcher mot Hammarby under fjolårssäsongen. Det lär knappast bli enklare den här gången i och med Hammarbys revanschlust efter derbyförlusten förra veckan. Varberg har å sin sida tre raka oavgjorda matcher under inledningen av säsongen. De har svårigheter att avgöra sina matcher och det är först och främst för att man tappat en del klass i laget längst fram.

Jag spelar på att hammarby leder i halvlek till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Varberg
  • Spel: Hammarby (1:a halvlek)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 22/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar