Sirius – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius har spelat tre oavgjorda matcher under säsongsinledningen. Känslan i dessa matcher har varit att Sirius, har varit närmare vinsten än motståndarna. Detta kan innebära problem, då Uppsalaklubben, har saknat spets för att kunna avgöra dess matcher. Christian Kouakou har varit skadad under inledningen av säsongen samt Joakim Persson, skadades nu i den andra omgången.

Häcken har trots tappet av Alexander Jeremejeff, sett ännu bättre ut än vad de gjorde när de spelade till sig klubbens första SM-guld i fjol. De inledde den allsvenska säsongen med två klara segrar mot Elfsborg och Hammarby på imponerande vis, men föll sedan mot Kalmar hemma på Hisingen i tredje omgången. Kalmar har förvisso visat sig starka, men det var nog inte många som hade räknat med det resultatet.

Jag spelar på raka tvåan till 2,02 @ betsson.

  • Match: Sirius – Häcken
  • Spel: Häcken (2)
  • Odds: 2,02 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 23/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar