Sirius – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius hade dess formsvacka i april där Uppsalaklubben torskade tre raka matcher. Därefter visade laget styrka i de resterande matcherna och sammantaget har man gjort en fullt godkänd vår. Efter tio spelade seriematcher, har hemmalaget plockat 14 poäng och återfinns på elfteplatsen, med samma antal poäng som Norrköping, och kvällens motstånd. Sirius imponerade i sista fyra matcherna under våren.

IFK Göteborg står alltså, precis som Sirius, på 14 poäng efter tio matcher. Laget inledde säsongen starkt, men hamnade sedan i en svacka, där de enbart tog en poäng på fem matcher inför dess sista vårmatch hemma mot Sundsvall. Där kunde man efter två sena mål av Marcus Berg, bryta den trenden och ta tre viktiga poäng. Sirius är undervärderade här och blåvitt har haft problem med klubben tidigare.

Jag spelar på 1x (dubbelchans) till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Sirius – IFK Göteborg
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar