Sirius – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius har hotat Hammarby flera gånger innan när man mötts på Studenternas och vill naturligtvis göra det återigen, speciellt då gästernas gulddrömmar kan krossas. Hemmalaget kommer till Uppsala och Studenternas efter 2-1-torsk mot Göteborg i helgen. En tuff bortamatch som man inte hade alldeles för mycket att hämta ifrån. Göteborg var bättre och kunde dessutom vinna ganska bekvämt.

Hammarby har gjort en fantastiskt fin säsong och ligger i skrivande stund på fjärdeplats. Sirius däremot, som slåss för överlevnad har också en viktig avslutning på säsongen. Det börjar närma sig ett avgörande och både toppen och botten är mycket öppna. Allt kan hända, men här tror jag att Hammarby bryter den negativa trenden mot Sirius. Bajen slog rivalen AIK med 2-1 i ett hett guldderby senast.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ Svenska Spel.

  • Match: Sirius – Hammarby
  • Spel: Hammarby (2)
  • Odds: 1,66 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar