New Jersey – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New Jersey Devils vann skottstatistiken senast, dock vann Rangers matchen med 5-2. Rangers fick hjälp av Shesterkin, som gjorde en mycket stabil insats. Vanecek är Devils förstakeeper, som startade första två matcherna med en räddningsprocent på under 84% i båda matcherna. I senaste tre matcherna har Akira Schmid därför startat. Schmid var emellertid mänsklig senast, med fem insläppta puckar.

New York Rangers var i underläge med 3-2 i matcher inför sjätte matchern efter att ha förlorat tre raka matcher och två av dessa på hemmaplan mot New Jersey Devils. Devils hade allt momentum och press låg på hemmalaget Rangers. De klarade av pressen och stod för en riktigt stark insats genom att vinna med 5-2 och nu väntar game 7 i New Jersey och jag håller bortalaget som favoriter.

Jag spelar på raka NY Rangers ML till 2,03 @ ComeOn.

  • Match: New Jersey – NY Rangers
  • Spel: NY Rangers ML
  • Odds: 2,03 @ ComeOn
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 02:00, 2/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar