Kalmar – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar tappade Rydström, och anfallsstjärnan Oliver Berg inför säsongen. Flretalet experter förväntade sig en tuff säsong för smålänningarna, men Kalmars inledning ger starkt hopp för klubben. Kalmar har troligtvis, varit den största överraskningen hittills och hittas på fjärdeplats. Det önskades mer i senaste matchen mot Varberg, men utöver det har prestationerna varit på en hög nivå hittills.

Sirius har lite mer huvudbry efter de fem inledande ligaomgångarna. Det har inte varit någon miserabel start, men de är fortfarande på jakt efter deras första seger i säsongens ligaspel. De har visserligen mött bra motstånd men ifall den väntan skulle bli för lång kan det bli en mental spärr hos gästerna. Pressen att vinna växer sig allt större för varje omgång som går. Deras facit är fyra kryss och och en förlust.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ betsson.

  • Match: Kalmar – Sirius
  • Spel: Kalmar (1)
  • Odds: 1,83 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar