Seattle – Dallas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Seattle Kraken gjorde en imponerande andra period, där hemmalaget gick från 0-0 till ledning med 4-0 på drygt åtta minuter. Gästande Dallas var aldrig i närheten att komma tillbaka i matchen. Seattle kunde slutligen vinna tillställningen med 7-2 och leder numer matchserien. Förmodligen är Dallas ordentligt revanschsugna, och de borde kanske besitta favoritskapet inför denna match.

Dallas Stars har levererat i slutspelet än så länge och laget har inte sedan starten den 17:e april, förlorat två raka matcher. Faktum är att klubben inte förlorat två raka matcher på hela 22 matcher. Det finns en mentalitet hos Dallas att de hittar tillbaka snabbt efter en förlust, och lagets målvakt Jake Ottinger gör heller sällan två sämre insatser i rad. Dessutom besitter Dallas spelartrupp en del rutin.

Jag spelar på Dallas ML till 1,72 @ ComeOn.

  • Match: Seattle – Dallas
  • Spel: Dallas ML
  • Odds: 1,72 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 03:30, 10/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar