Häcken – Degerfors

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Häcken fick en rejäl tankeställare och rent av käftsmäll i bortamötet mot Halmstad. Precis som flertalet andra storklubbar i Allsvenskan, hade klubben problematik på Örjans Vall. Degerfors är ju ett tacksamt motstånd som man kan straffa rejält med klassen som Häcken besitter. Framförallt finns revanschlust efter Häckens senaste match. De behöver också plocka poäng när MFF fortstätter vinna deras matcher.

Degerfors har haft det väldigt tufft efter segern mot Djurgården. Deras sex-nolla på Gamla Ullevi säger det mesta om deras klass, eller sämre nivå, just nu och därefter kom även förlusten mot Norrköping i helgen. Resultat 0-8 på två senaste matcherna och en defensiv som är obefintlig, det är dessutom inga ljusglimtar framåt där Vukojevic, Campos och de övriga inte haft någon vidare lycka.

Jag spelar på Häcken -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Häcken – Degerfors
  • Spel: Häcken -1,5 (AH)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 13/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar