Hammarby – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby innehar trejdeplatsen i Allsvenskan. Stockholmslaget besegrade blåvitt nu senast i Göteborg med 0-1. Bajen har inkasserat 36 poäng på 18 omgångar. De har 35-13 i målskillnad, som visar klubbens starka målproduktion. Hemmalaget är vanligtvis ett väldig målglatt gäng, men denna säsong har deras motståndare haft det svårare att göra mål på Bajen. Klubben dominerar ofta spelet i sina matcher.

Degerfors placerar sig på nästjumboplats i Allsvenskan. Degerfors har haft det tufft när de gästat Tele2. Värmlänningarna har gästat både Hammarby och Djurgården och släppt in massor av mål. I förra årets bortamatch mot Bajen, förnedrades laget med hela 5-1. Hammarby lär sätta i högsta växeln från start här. Man kommer äga oerhört mycket boll och jag tror Degerfors får det svårt att hålla ihop laget.

Jag spelar på Hammarby -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,50 @ betsson.

  • Match: Hammarby – Degerfors
  • Spel: Hammarby -1,5 (AH)
  • Odds: 1,50 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:10, 22/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar