Sevilla – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sevilla har vunnit Europa League sex gånger tidigare och kan självklart, återigen bli mästare. Detta trots att spanjorerna egentligen haft en riktigt dålig säsong. Det var inte längesedan Sevilla var nere och slogs för överlevnad i bottenstriden, men man repade sig, sedan José Luis Mendilibar tog tränaruppdraget. Hemmalaget lyckades vända säsongen helt. Mendilibar har tagit 19 poäng på åtta ligamatcher.

Juventus har tre raka segrar i ligaspelet i ryggen, men har trots allt inte övertygat särskilt mycket under den senaste månaden. Juventus bortaseger mot Atalanta är kanske det enda starka resultatet på senare tid, i övrigt har de sett rätt bleka ut, vilket de också gjorde mot Sevilla. Med ett jämnt läge och mycket på spel i returen tror jag i alla fall att det kan bli lite avvaktande till en början.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Juventus
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar