Tottenham – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham återvänder till returmatchen i Champions Leauge på Wembley med en fördel av sina två mål i förra mötet. Trots klubbens 2-0-underläge tidigt i matchen, imponerade engelsmännen och man kunde dessutom, få med sig ett bra resultat (2-2). Tottenham kunde styra matchen trots Juves hemmastyrka, detta tillhör inte vanligheterna. Hemmalaget lär ha stort bollinnehav, såvida de inte får ett snabbt mål.

Juventus har tillhört den stora scenen under klart längre tid och varit framgångsrika i de senaste årens Champions League medan Tottenham snarare är en uppstickare som nu hoppas befästa deras position som en av Europas bästa. Juventus väntas spela tillbakalutat, som de är så pass bra på, och satsa hårt när omställningsmöjligheterna dyker upp. Gästerna lär spela avvaktande och gå för uddamålsseger.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,83 @ bet365.

  • Match: Tottenham – Juventus
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar