Juventus – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus landade som väntat på andraplatsen i CL-gruppspelet, bakom Barcelona och före Sporting och Olympiakos. Det finns absolut potential att utmana en bit in i slutspelet, inte minst när Juves form verkar toppad för tillfället. Detta kunde inte komma lägligare än inför åttondelsfinalen. Klubben känns faktiskt som potentiella CL-vinnare. ”Zebrorna” har endast ett insläppt mål på de 16 senaste matcherna.

Tottenham blev till och med etta i deras gruppspel, före Real Madrid och Borussia Dortmund, med fem vunna, ett kryss och en nolla. Det ska emellertid nämnas att motstånden knappast visat upp deras bästa sidor under spelåret. Juventus är i absolut toppform. De är närmast omöjliga att få hål på och därutöver normalt extra hemmastarka. Tottenham är klassen sämre o lär får en del problem i kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 2,07 @ NordicBet.

  • Match: Juventus – Tottenham
  • Speltips: Juventus (1)
  • Odds: 2,07 @ NordicBet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar