Juventus – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Borussia Dortmunds säsong har varit upp och ner. Ett tag var de jumbo i Bundesliga samtidigt vann de deras grupp i Champions League. Nu senast slog de jumbon Stuttgart med 3-2 på bortaplan, det var deras andra raka bortaseger. På bortaplan i Champions League har de fem segrar och två förluster på de sju senaste.

Juvetnus slog bottenlaget Atalanta med uddamålet nu senast, men formen är inte alls lika stark som tidigare. Man har på de senaste fem matcherna tappat poäng mot lag som Cesena och Udinese. Spelet, arbetsmoralen och skärpan har varit under all kritik.

Framgång i Champions League är något som Juve saknar och man har inte tagit sig längre än åttondelsfinalen sen Champions League 2002-03, och jag tror det blir fortsatt tufft för italienarna i samband med deras form. Jag väljer att spela Dortmund +0.5 till 1.87 @ bet365.

  • Match: Juventus – Dortmund
  • Spel: 2 (+0.5)
  • Odds: 1,87 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 24/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar