Dortmund – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Dortmund är närmast borträknade från Champions League efter dubbla kryss mot APOEL och förluster mot Tottenham respektive Real Madrid. Den stora stjärnan på toppen hos laget, Aubameyang, kommer få chansen från start. Kvar på skadelistan är dock Erik Durm, Sebastian Rode, Marco Reus och Mukasz Piszczek. Flera spelare är osäkra för om de kan medverka i denna match eller inte.

Tottenham har som alla medverkande Premier League-klubbar, varit fantastiskt bra i årets Champions League-upplaga. Sist, när de värjde undan Real Madrid med 3-1 på Wembley Stadium, innebar det att de fick fördelen om förstaplatsen med tre pinnar ner till den nämnda konkurrenten. Laget är för tillfället väldigt stabilt, har både spets och kan i praktiken säkra förstaplatsen här. Gott om motivation.

Jag spelar på Tottenham +0,25 mål (Asian Handicap) till 2,01 @ bet365.

  • Match: Dortmund – Tottenham
  • Spel: Tottenham +0,25 mål (AH)
  • Odds: 2,01 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar