Norrköping – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping imponerar fortfarande och östgötaklubben plockar flera viktiga poäng. Inför kvällens möte mot Elfsborg, har Norrköping drömläge. Laget får förmodligen tillbaka Arnor Sigurdsson, vilket såklart är ett plus i kampen om topplaceringarna i Allsvenskan. Kan de fortsätta nyttja sina lägen i offensiven, kan det också bli en ny trepoängare här. Dock måste den såklart sitta med Nyman, Lind och Sigurdsson.

Elfsborg har också gjort en bra säsongsinledning. Gästerna lär hantera matchbilden precis som vanligt och det kan passa utmärkt mot just Peking. Anton Eriksson saknas i hemmalagets försvarslinje, ett stort plus för Ondrejka, Bernhardsson och övriga. Elfsborg är tillsammans med Malmö och Häcken, det lag som gjort flest mål. Mycket tyder på en målglad historia med två offensivt starka lag.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,78 @ betsson.

  • Match: Norrköping – Elfsborg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:10, 22/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar