Elfsborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elfsborg har knappast imponerat under inledningen av säsongen. Hemmalaget har redan fyra förluster och två av dessa har kommit i senaste två omgångarna. Senast i torsdags spelade de borta mot Malmö. Där märktes en stor skillnad mellan lagen. Laget skapade inget av värde innan Malmös två bästa spelare, Anders Christiansen och Ola Toivonen gick av skadade. Skåningarna var bättre.

Norrköping åkte på en kostsam förlust när de på bortaplan mötte bottengänget Varberg i måndags. En missräkning för Norling och hans mannar som har ambitioner på att vara med och slåss uppe i toppen. Men tippar att det inte kommer att vara något som håller i sig länge då de sett så formmässigt starka ut under större delen av säsongen. Detta var ett desperat Varberg som krigade till sig alla poängen.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,53 @ betsson.

  • Match: Elfsborg – Norrköping
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,53 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 24/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar