Norrköping – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norrköping har imponerat under säsongsinledningen. Fyra ligamatcher är spelade och Norrköping har vunnit samtliga. Utöver att hemmalaget har vunnit matcherna har offensiven mycket bra. Utöver tolv av tolv poäng, har Norrköping, visat upp en målproduktionen utöver det vanliga. Sead Haksabanovic visar att han är värd alla pengar laget spenderat på honom. Killen har noterats för två mål och tre assist.

Elfsborg fick bästa tänkbara starten på årets säsong när man bortaslog Blåvitt i Västkustderbyt. Sedan dess har man spelat tre matcher i Allsvenskan, alla dessa har slutat med ett oavgjort resultat. Utöver dessa matcher har man även hunnit med att spela en kvartsfinal i Svenska Cupen mot Häcken, där vann man med 1-2. Inför mötet med Norrköping på Östgötaporten står man dock inför en riktigt tuff uppgift.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – Elfsborg
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!