Inter – Atalanta

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter säkrade finalplatsen i Champions League som spelas i Istanbul efter ett starkt jobb i dubbelmötet mot Milan. Under den gångna veckan, plockades titeln i Coppa Italia. I seriespelet har klubben mer eller mindre säkrat Champions League-spel till nästkommande säsong och i söndagens match räcker poäng. Hemmaklubben har vunnit nio av deras tio senaste matcher och formen är naturligtvis imponerande.

Atalanta har haft en säsong, där laget blandat och gett en hel del, vilket varit signifikativt med Bergamo-laget på senare år. Formen på sistone har dock varit bra och på de sex senaste matcherna, är Atalanta Serie A:s tredje formstarkaste lag. Med segern senast mot Hellas Verona gav Atalanta sig även en sista chans att utmana om topp-4 platserna i Serie A. Jag tror på Inter som besitter självförtroende.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ MrGreen.

  • Match: Inter – Atalanta
  • Spel: Inter (1)
  • Odds: 1,85 @ MrGreen
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/5

SpelbolagBonusLänk
MrGreen500 krSpela här!

Lämna ett svar