Djurgården – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården har börjat prestera, under senaste omgångarna. Idag spelas derby mot AIK som Djurgården haft kämpigt emot de senaste åren. Dock är gästerna sårbara, och Djurgården lyckades senast plocka en trepoängare mot mästarna Häcken. DIF hade flera spelare som presterade. Nämnvärt är att Djurgården dessutom, plockat fem raka segrar på hemmapla. Något som känns stabilt inför det här derbyt.

AIK är helt under isen. Gästerna placeras på nästjumboplatsen i Allsvenskan och förlorade senast borta mot Degerfors med 2-1. Det har varit tjafs mellan Andras Brännström och Jimmy Durmaz. Guidetti och Viktor Fischer har inte tränat i veckan och Alexander Milosevic gick av i förra omgången. AIK får det helt enkelt inte att stämma och jag har väldigt svårt att se laget ska plocka poäng mot Djurgården.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ betsson.

  • Match: Djurgården – AIK
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 28/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar