Djurgården – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Djurgården spelar om viktiga poäng under måndagskvällen. Malmö inkasserade en viktig seger senast mot Östersund, och gick därmed upp i serieledning. Djurgården har emellertid spelat en match mindre och en seger ikväll betyder, att laget återtar serieledningen igen. Samtidigt som Djurgården gästas av Elfsborg, ställs trean AIK i ett tufft derby mot Bajen. Blåränderna är hemmastarka på Tele2 Arena.

Elfsborg har fortfarande en liten chans att blanda sig in i guldstriden. Men ifall de ska bli möjligt måste de höja sig rejält från tidigare omgångar. Borås-laget har inte kommit upp i nivå under den närmaste tiden och därmed förlorat tre av deras fyra senaste ligamatcher. De har stått för ett par väldigt svaga insatser mot Mjällby och Östersund. Gästerna hade även problem mot Djurgården senast.

Jag spelar på Djurgården Draw No Bet till 1,45 @ betsafe.

  • Match: Djurgården – Elfsborg
  • Speltips: Djurgården DnB
  • Odds: 1,45 @ betsafe
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/10

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!