Elfsborg – Djurgården

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Elfsborg har inte spelat jättebra denna säsong, men man gjorde en riktigt bra match borta på Friends Arena senast, förlorade dock ändå. Spelmässigt var det ett stort steg framåt och Elfsborg förtjänade minst en poäng i matchen. Laget skapade flertalet chanser och hotade AIK flera gånger. Med tanke på den insatsen, tror jag även att Elfsborg kommer fortsätta på samma spår eftersom man tog ett steg i rätt riktning trots att resultatet inte var vad dom önskade. Och på hemmaplan brukar man ju vara ett väldigt offensivt spelförande lag, allt som oftast.

Djurgården har åkt på två försluter i rad men det har inte varit några solklara förluster utan man har stått emot rätt bra ändå. Men det är väl läge att ta poäng igen nu, och varför inte mot ett Elfsborg som typ inte kan vinna trots bra spel och chanser framåt. Man kommer få sina ytor här, precis som mot Örebro borta (10 hörnor skapade), eller Malmö borta (7 hörnor skapade) eller Gefle borta (10 hörnor skapade). Och där igenom utnyttja sitt fina kantspel. Faktum är att man nästan är bättre på att utnyttja det på bortaplan.

Jag spelar Över 10.5 hörnor till 1.95 @ bet365.

  • Match: Elfsborg – Djurgården
  • Spel: Över 10.5 hörnor
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 28/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar