Djurgården – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården kommer till detta möte på Tele2 Arena som storfavoriter. Blåränderna från Stockholm har dominerat dess matcher, men har samtidgt varit oroväckande uddlösa i sista tredjedelen av banan. Där finns mycket att fundera på inför dagens match i synnerhet och framtiden i övrigt. Lagets Buya Turay, Aslak Witry, Jonathan Augustinsson och Fredrik Ulvestad är alla tillbaka i matchtruppen inför cupmötet.

Elfsborg har hämtat in flera spännande namn inför spelåret, men det är tveksamt om boråsarnas trupp är speciellt välsnickrad. Under Svenska Cupen-matcherna, liksom innan dess har problemen från fjolåret gjort sig påminda. Mot Hässleholm, huserandes i Division 2, var man illa ute i halvtid och hemma mot Frej, från Superettan, kom kvitteringsbaljan till 1-1, först i den femte stopptidsminuten.

Jag spelar på raka ettan till 1,69 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Elfsborg
  • Speltips: Djurgården (1)
  • Odds: 1,69 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 15:00, 3/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar