Djurgården – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården får besök av Häcken på Tele2 Arena under lördagen. Ett möte som kan bli underhållande, dramatiskt och samtidigt bli en välspelad fotbollsmatch. Två lag som går starkt och som dessutom imponerat den här inledningen. Djurgården har segrat två raka matcher mot Häcken, detta under dess säsong ifjol som avslutades med SM-guld. Häcken är emellertid ganska nyspelande.

Häckens bortastatistik är överraskande dålig. Visserligen har man bara förlorat en match, men att man kryssat fyra av fem bortamatcher är ett utropstecken. Häcken går förövrigt starkt och skall absolut inte pratas ner. En förlust på sina elva inledande omgångar i Allsvenskan är mycket bra. Hade det inte varit för alla kryss, så hade man legat högre upp i tabellen. Man får ändå vara nöjda med en fjärdeplats.

Jag spelar på Djurgården Draw No Bet till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Häcken
  • Spel: Djurgården DnB
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 1/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar