Djurgården – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården har blandat friskt under försäsongen och cupen. Defensivt har 08:orna varit urstarka med deras mittlås bestående av Marcus Danielsson samt Jacob Une Larsson, men med en ineffektivitet i den sista tredjedelen som oroar. Det märktes framför allt i derbykvartsfinalen mot Hammarby. Djurgården förde spelet, men de skapade ändå försvinnande lite chanser. Detta är något de måste jobba på ikväll.

Häcken har fått en hel del rubriker under cupspelet, positiva sådana. Av de allsvenska klubbarna är det, menar flera, de som imponerat allra mest medan andra väntade toppmotståndare stått och stampat en del. Gästerna må ha blomstrat marknaden hittills, men ännu inte stött på motstånd av Djurgårdens kaliber och kommer förstås vara mer tillbakalutade i positionerna denna afton.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,79 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Häcken
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,79 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:10, 16/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar