Djurgården – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården har fyra poäng upp till serieledande Malmö. Stockholmarna är seriens formstarkaste lag för tillfället och senast vann 08:orna borta mot Kalmar. Klubben bjöd inte på någon underhållning, men fick med sig resultatet som krävdes. Laget kontrollerade bollinnehavet, men utan att skapa några riktigt heta chanser. Deras största förbättringspunkt är att de måste bli mer effektiva i den sista tredjedelen.

Häcken kommer från en tuff bortamatch i Europa League-kvalet mot Alkmaar och man kan ifrågasätta hur den fysiska formen kommer vara. De kommer troligen vilja dra ner på tempot en hel del och spela mer defensivt med kontringar i fokus, lite som man är vana vid och se dem göra men utan den vanliga explosiviteten. Häcken har dessutom hållit nollan i två raka allsvenska matcher nu.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,76 @ NordicBet.

  • Match: Djurgården – Häcken
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 28/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar