Bordeaux – Rodez

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bordeaux placeras på tredjeplatsen i franska andraligan. Bordeaux strävar givetvis efter en återkomst till högstaligan. Laget behöver plocka första eller -andraplatsen. Formen är klart godkänd hos laget, med tio poäng på fem senaste matcherna. Här spelas sista omgången och dessutom inför hemmafansen. Seger är det som gäller, samtidigt som Bordeaux får hoppas på att Metz tappar poäng mot Bastia.

Rodez riskerar emellertid en nedflyttning. Eftersom lagets form är katastrofal, har både Laval och Dijon möjligheten att skjutsa ner gästerna i den sista omgången. Rodez har haft allt i sina egna händer, men de har underpresterat på sistone och sitter därmed i skiten. Prestationsnivån lär knappast bättre i den här typen av matcher, på bortaplan, mot ett hemmalag som kan avancera till högstaligan.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Bordeaux – Rodez
  • Spel: Bordeaux (1)
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar