Brommapojkarna – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brommapojkarna återfinns på sjätteplatsen i Allsvenskan. Ingen hade väl förväntat sig att hemmalaget skulle placeras på övre tabellhalvan efter tolv spelade matcher. Olof Mellberg gör ett kanonjobb och ska naturligtvis hyllas, men troligtvis kommer fallet i tabellen komma, precis som för andra mindre klubbar som inlett säsongen starkt. Senast BP inkasserade poäng mot AIK, var för tretton årsen.

AIK placeras på nästjumboplatsen och Andreas Brännström har haft några veckor på sig att reda ut vad som egentligen pågår i klubben. Jag känner att Gnaget trots svaga resultat ändå stundtals visat att man kommer börja plocka poäng och inleda en klättring upp i tabellen. En oavgjord och fem nederlag på bortaplan är såklart otroligt dåligt, men AIK måste börja plocka poäng för att slippa nedflyttning.

Jag spelar på AIK +0 (Asian Handicap) till 1,82 @ bet365.

  • Match: Brommapojkarna – AIK
  • Spel: AIK +0 (AH)
  • Odds: 1,82 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar