Sirius – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sirius placeras på tolfteplats i Allsvenskan. Uppsalaklubben hade inte någon lyckad återstart i ligaspelet och precis som förväntat, fick laget det tufft borta mot Malmö. Blåsvart förlorade matchen med 3-0 och naturligtvis finns saker att arbeta på inför mötet med Hammarby denna eftermiddag. Samtidigt har Marcus Mathisen lämnat Sirius. Mathisen var under flertal säsonger viktig i lagets kollektiv.

Hammarby har det tungt den här säsongen. Det går väldigt trögt och man hoppas att det skall vända så snart som möjligt. Nu är det faktiskt ”bara” sex poäng ner till AIK på kvalplats, men ännu har man inte i någon bottenstrid att göra och det skall mycket till att man hamnar där. Bajen har haft det svårt att sätta en startelva den här säsongen. Jag tror att vi får se ett aggressivt och offensivt Hammarby här.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Sirius – Hammarby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 9/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar