Hammarby – Twente

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby har lyckats hålla dubbelmötet mot Twente, levande inför returmatchen på Tele2 Arena. Man var tillbakapressade under stora delar av matchen, men laget klarade sig hem från Enschede med en 0-1-förlust som Bajen hoppas kunna vända framför hemmapubliken i Stockholm. Trycket från läktaren samt hemmafansen lär vara enormt, särskilt med tanke på stöket nu i senaste mötet.

Twente är ovanför Hammarby i fotbollshierarkin, men klubben håller inte samma nivå som många av de andra holländska toppklubbarna gör och har möjligtvis fått lite väl stor respekt inför detta dubbelmöte. Under sommaren har dem dessutom sålt av sina två bästa spelare i form av Ramiz Zerrouki och Vaclav Cerny, som de inte direkt har ersatt sedan dess. Med starkt stöd i ryggen har Bajen goda möjligheter.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Twente
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 3/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar