Basel – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Basel har börjat säsongen magnifikt. Inför Ujpestreturen senast, hade Basel sex av sex möjliga segrar på tävlingssäsongen, och målskillnaden 20-3. Sedan avfärdades Ujpest enkelt med 4-0, och genrepet inför denna match, skedde mot en division 6-klubb i inhemska cupen, där hemmalaget vann enkelt (7-0). Man kunde därutöver, vila nyckelspelare i helgen och kommer piggare än Bajen.

Hammarby stod för en bragdartad insats då Bajen, vände på steken mot Cukaricki med 5-1 hemma på Tele2 i en otroligt väl genomförd match. Men genrepet mot Basel kunde ha blivit roligare. I helgen blev det förlust hemma med 2-0 mot Elfsborg där man i och för sig hade lägen nog att vinna vid 0-0 och 0-1 men där luften helt gick ur vid 0-2. Liten risk för gamnacke kanske inför Baselmötet.

Jag spelar på raka ettan till 1,30 @ NordicBet.

  • Match: Basel – Hammarby
  • Spel: Basel (1)
  • Odds: 1,30 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:30, 19/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar