Vitesse – Basel

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vitesse avancerade vidare till den tredje kvalrundan i Europa League genom att slå ut rumänska Viitorul över dubbla möten. Ett motstånd, som normalt ska städas av utan några bekymmer. Laget är förstås i behov av ett positivt hemmaresultat, men utan samma spetskvalitéer som kvällens motståndare blir det här mödosamma 90 minuter. Vitesse kommer troligtvis få det jobbigt mot Basel i detta dubbelmötet.

Basels CL-kval var ett praktfiasko. Laget åkte ut med huvudet före i dubbelmötet mot PAOK som de på förhand presenterades ha stora chanser emot. Den omedelbara reaktionen på detta, samt en sämre seriestart, blev att Marcel Koller kom in på tränarposten och då blev det en 4-2-vinst över Grasshoppers. En vitamininjektion som hoppas kunna föra Basel framåt mot succé ute i Europa och i seriespelet.

Jag spelar på Basel Draw No Bet till 1,85 @ William Hill.

  • Match: Vitesse – Basel
  • Spel: Basel DnB
  • Odds: 1,85 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 9/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar