Valencia – Basel

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kvällen bjuder på returmöten av Europa League där Valencia gästas av Basel hemma på Mestalla. Hemmalaget ska vända ett 0-3 underläge från första mötet och måste verkligen gå på offensiven här. Det blir tufft att gå vidare men jag tror ändå man vinner matchen med ett par bollars marginal.

Valencia trodde jag mycket på inför förra mötet i Schweiz, då Basel hade en väldigt lång frånvarolista. Men spanjorerna stod för en mycket blek insats och föll med stora siffror till slut. Nu skapade Valencia tillräckligt bra chanser för att smälla in ett par bollar i matchen, men defensiven var inte alls bra och ett par av målen tycker jag att man skulle kunna avstyra. Basel kontrade in 3-0 på övertid och det innebär att uppförsbacken är väldigt brant i afton. Valencia går inte särskilt bra i ligaspelet och ser där ut att missa europaspel nästa säsong, så ett avancemang här vore med andra ord välbehövligt för att rädda säsongen. Man kommer ge det en chans och givetvis blir det darr om hemmalaget får in en tidig boll här. Basel kommer bara bevaka sin ledning och det kan vara väldigt farligt att göra detta. Tränare Pizzi har redan klargjort sin elva inför kvällen drabbning och jag gillar det jag ser framåt i planen med Vargas, Fede, Feghouli och Alcácer. På skadelistan för hemmalaget så hittar vi Víctor Ruiz, Senderos samt målvakt Alves.

Basel toppar den inhemska ligan där man ligger en poäng framför Grasshoppers just nu, något som innebär att man förmodligen kommer kvala till CL nästa säsong oavsett hur det går i den här turneringen. Man höll på att åka ur redan i förra omgången där man lite turligt krånglade sig förbi Salzburg efter att ha blivit utspelade i två raka möten. Men nu är man vidare och efter 3-0 på hemmaplan har man ett gyllene tillfälle att ta sig vidare till semifinal. Med ett sådant betryggande resultat i ryggen så tror jag att Basel enbart kommer inrikta sig på försvarsspel i den här matchen, man behöver absolut inte jaga något mål. Det kan hända att man blir lite väl passiva vid sådant spel och med tanke på vilka lägen Valencia blåste i senaste mötet så får gästerna passa sig här. Samtidigt får Valencia passa sig för fasta situationer där Basel är ruskigt starka, vilket även var nyckeln till avancemanget mot Salzburg. Nu slipper man förvisso brottas med fyrtornet Streller som går skadad, men det finns fler huvudstarka spelare i Basel.

Skadelistan är fortsatt lång hos gästerna som saknar Ivanov, Streller, Stocker, Suchy, Voser, Degen och Ajeti i dagens match. Det var många som var rejält missnöjda med hur spelet såg ut i Schweiz, så jag tror att Valencia skärper till sig rejält inför hemmafansen idag. Det blir givetvis tufft att vända på 0-3, men samtidigt har vi sett i CL hur mycket hemmaplan betyder i dessa sammanhang och att ingenting är omöjligt. Testar en insats strax under medel på Valencia -1 (asian) där det är insatsen tillbaka vid en uddamålsvinst.

  • Match: Valencia – Basel
  • Spel: Valencia -1 (AH)
  • Odds: 1,975 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:05

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar