Hammarby – Cukaricki

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Hammarby siktar på avancemang, vilket känns långt borta med dess 1-3-underläge efter matchen som spelades i Serbien. Cukaricki kontrollerade svenska Hammarby och Bajen måste satsa allt framåt i 90 minuter för avancemang. Nu krävs det ännu mer från klubben, som samtidigt behöver vända underläge på Söderstadion ikväll. Serberna är tunga och svårspelade, vilket kan bli ett problem för Bajen.

Cukaricki har som sagt ledningen inför returen i Stockholm. Aleksandr Kolarovs gamla serbiska klubblag imponerade i Serbien när Hammarby åkte dit förra veckan. 3-1 är väldigt tungt att vända för Hammarby, då serberna verkar vara väldigt starka som kollektiv. Det här blir inte någon lätt historia för svenskarna som kommer få kriga för varenda liten boll. Cukaricki lär utnyttja den matchplan Hammarby tar fram.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,70 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Cukaricki
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:45, 12/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!