AIK – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK var något svagare än toppkonkurrenten Norrköping i dess senaste bortamatch och det innebar att Gnaget också förlorade sin första match sedan Europa League-kvalet mot Nordsjälland. Ska nämnas att det skiljer fyra poäng mellan lagen, varpå Hammarby inte kan gå passera förbi AIK. Hammarby måste förmodligen vinna här för att kunna känna bra slagläge på det andra guldet i historian.

Hammarby hade chansen att knappa in på serieledarna efter AIK:s förlust i senaste matchen. Bajen fick emellertid bara med sig en poäng efter krysset borta mot Sirius. Efter 21 matcher står AIK på totalt 13 insläppta mål. Räkna med att söderlaget inte är villiga att ta för stora risker i denna matchen. En förlust innebär att guldchansen är borta för Hammarby och man lär hamna i en negativ spiral.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,78 @ expekt.

  • Match: AIK – Hammarby
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,78 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 23/9

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar