Häcken – Sirius

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken spelade nyligen Europasspel mot Zalgiris och nu spelas en ligaomgång mot Sirius. Häckens form är stabil, och hemmalaget fortsätter att prestera, medan flera av toppkonkurrenterna har haft problem. Häcken har avancerat förbi Malmö, samt krupit sig allt närmare, serieledarna Elfsborg. Endast en poäng skiljer klubbarna åt. Det blev en bekväm 2-0 seger i senaste ligamatchen mot jumbon Varberg.

Sirius är i stort behov av poäng, då bottenstriden är mycket jämn. Gästerna borde såklart komma med fräschare ben till söndagens batalj. Sirius har en god känsla i truppen trots att de åker och möter ett av ligans bästa lag på bortaplan. Den goda känslan kommer från deras kanoninsats i senaste ligamatchen mot Kalmar. Uppsala-laget stod för en imponerande prestation, där man vann med klara 3-0.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,44 @ Nordicbet.

  • Match: Häcken – Sirius
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,44 @ Nordicbet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 20/8

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar