Frosinone – Atalanta

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Frosinone inledde säsongen på tuffaste sättet genom förlust mot mästarna Napoli. Ingen överraskning i premiären, utan Napoli städade av Frosinone rätt enkelt. Den matchen slutade med 1-3-förlust för laget och Frosinone ska inte heller vara alltför missnöjda. De mötte helt enkelt ett bättre motstånd. Klubben är nykomlingar, och Frosinones förutsättningar, är inte detsamma som för många andra lag i serien.

Atalanta fick sig en smakstart på säsongen när de besegrade Sassuolo med 0-2. Det var en stabil insats där man höll undan ett annars anfallsglatt Sassuolo. Nyckelspelare som Berardi stängdes ned och det skapades inte mycket framåt från motståndarlaget. Atalanta stod inte bara för en stabil defensiv insats, utan de tog även vara på chanserna framåt. Unhopparna De Ketelaere och Zortea avgjorde matchen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Frosinone – Atalanta
  • Spel: Atalanta (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 26/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar